Conditietraining

Onze trainingsruimte biedt de mogelijkheid om op inspirerende manier aan kracht en uithoudingsvermogen te werken.

We geloven niet in een trainingsruimte die volgebouwd is met grote apparaten waarmee je uiteindelijk maar een beweging kunt maken. Een beweging die bovendien bepaald wordt door het apparaat. Een trainingsruimte dus, waar de apparaten de baas zijn.

Wij geloven in een trainingsruimte waar je creatief kunt zijn. Waar je gebruik maakt van losse gewichten, dumbells en halterstangen, pully’s, “bulgarian bags”, TRX training equipment, BOSUballen, Swiss balls, etc. Zelfs kun je je uitleven op de bokszak.
Regent het te hard om buiten te gaan hardlopen of fietsen, dan hebben we een loopband en fietsen om je kilometers te maken.

De mogelijkheden:


    •    Je kunt zelfstandig trainen, al dan niet met een trainingsprogramma door een van de fysiotherapeuten. Dit kan op alle werkdagen vanaf  07.30 uur tot 18.30 uur.
    •    Je kunt in een klein groepje trainen onder leiding van een van de fysiotherapeuten. Dit kan een of twee keer per week.
    •    Je kunt kickboksen in een kleine groep Op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur voor mannen en op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 voor vrouwen.

    •    Op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur is er conditietraining voor vrouwen.

    •    Personal training per uur op afspraak.

 

Voor meer informatie kan je bellen of langskomen.