Werkwijze

Hoe kunt u een behandeling krijgen?

U kunt zonder meer bij ons terecht, met of zonder verwijzing van een huisarts. In het geval dat u wordt doorverwezen door een huisarts, bedrijfsarts of specialist kunt u ten allen tijde uw eigen voorkeur opgeven voor een fysiotherapeut.
Voor chronische behandeling en behandeling aan huis is echter wel een verwijzing vereist.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantoortijden.. U kunt ons ook e-mailen, wij nemen dan kontakt met u op.

U vraagt, als u een naam weet, naar deze fyiotherapeut. Weet u nog geen therapeut, dan kijken wij bij wie u het best met uw klacht terecht kunt. U kunt ook vragen naar een specifieke behandelmethode, kijk hiervoor op de pagina waar de verschillende behandelmethoden staan beschreven op de pagina: behandelmethoden: Klik!

U wordt vervolgens teruggebeld voor een afspraak. Bij de eerste afspraak wordt een screening gedaan waarbij wij nagaan of u voor behandeling in aanmerking komt, of dat u wellicht eerst nog een andere diagnose van de huisarts moet vragen. Komt u in aanmerking voor een behandeling, dan wordt samen met u een behandeldoel vastgesteld.
Graag een geldig legitimatiebewijs meenemen! 

Uw behandeling en de verzekering.

Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering, niet onder de basisverzekering.
Controleer dit voordat u een behandeling met ons afspreekt. Bent u niet verzekerd, wordt de rekening aan u verstuurd en betaalt u zelf voor de kosten.
Wij hebben met alle  zorgverzekeringen een contract.
De declaratie wordt meteen naar uw zorgverzekering doorgestuurd, of in andere gevallen, aan u persoonlijk per email. 

Het maximaal aantal behandelingen is verschillend. Informeer daarom altijd bij uw zorgverzekering. Overschrijding van het aantal behandelingen is voor uw eigen rekening.

 

Informeer voor bijzonderheden altijd bij uw zorgverzekering.